Duke patur parasysh se ndodhemi në prag të zgjedhjeve lokale, Rilindja Demokratike Kombëtare ofron shpallje publike për të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, të gjithë të interesuarit, që dëshirojnë të japin kontribut direkt duke përfaqësuar qytetarët në nivel komunal, qoft si kandidat të mundshëm për kryetar komune, qoft si kandidat për këshillin komunal, në nivel nacional, të dorzojnë biografitë e tyre qoft direkt në zyrat e RDK-së, qoft nëpërmes postës elektronike te [email protected] duke precizuar interesin e tyre për kandidat të mundshëm për kryetar komune apo kandidat për këshillin komunal dhe në cilën komunë dëshirojnë të garojnë.

Pas shqyrtimit të biografive të juaja, komisioni përkatës do të kontaktoj secilin kandidat për intervistë me të gjith kandidatët potencial.

Afati i paraqitjes është shtatë (7) ditë nga dita e shpalljes.