Rilindja Demokratike Kombëtare forcon bastionin e saj duke i dhënë edhe një drejtori Gostivarit.

Hilmi Gashi i cili me profesion deri më tani ka qenë mësimdhënës për 20 vite rradhazi ku ka nxjer gjenerata të shkëlqyera ai do të jetë drejtor në një nga drejtoritë në kuadër të Ministrisë të Bujqësisë.

Hilmi Gashi i cili vjen si kuadër i RDK-së do të udhëheq me Drejtorinë e Farërave dhe materialeve për mbjellje.