Lideri i Listës serbe, Goran Rakiq tha pak para fillimit të seancës konstituive se pjesëmarrja e tyre ose jo e tyre në Qeveri do të vendoset pas konstituimit të Kuvendit.

Ai tha se do të shohin si do të rrjedhin gjërat gjatë seancës së sotme, pastaj do të marrin vendim.

Ndryshe, Lista serbe përfaqësohet me 9 deputetë në Kuvend.

Në seancën e sotme pritet të votohet kryesia dhe kryetari i Kuvendit, raporton Telegrafi.

Global