Flakët duket se kanë pushtuar zona të tëra në Vlorë. Dhjetëra vatra zjarri kanë përfshirë zonat në qytetin bregdetar, ndërsa duket se askush nuk e ka ndërmend të shkojë e ti shuajë.

Fotoja e mëposhtme është dërguar në adresën e ish-kryeministrit Sali Berisha i cili e ka bërë publike në faqen e tij në Facebook.

Ja çfarë shkruan ish-kryeministri Sali Berisha:

Kodra e Radhimës në flakë! Shikoni foton dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

“I nderuar Doktor. E kam fotografuar tani. Kodra mbi Radhime.

Ka rrezik edhe per popullsine se fauna dhe flora shkuan. Ju prsh Me respekt”.