Qeveria e Republikës së Maqedonisë i hedh si tërësisht të pavërteta dhe të pasakta informacionet e publikuara në internet portalin rus “Sputnik” të cilat më vonë janë marrë dhe publikuar në më shumë internet media rajonale serbe.

“Në samitin e Grupit të Adriatikut në Podgoricë në asnjë moment nuk është biseduar për ndryshimin e emrit të Republikës së Maqedonisë”, deklaroi zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski.

Global