Ulja e temperaturave nuk ka sjellë vetëm freskinë në vend, por ka pasur dhe anë n e saj negative.

Për shkak të dallgëve të mëdha, bregdeti shqiptar është buluar nga pisllëku dhe leshterikët, çka kanë detyruar pushuesit të braktisin plazhin.

Siç shihet dhe nga pamjet e transmetuara nga Syri.net, bregdeti në Himarë është pushtuar nga leshterikët, çka ka detyruar pushuesit që të largohen menjëherë nga plazhi.