Chris Brown ka publikuar këngën e tij të re “Questions” dhe tashmë mund ta dëgjoni të plotë.

Këngëtari 28-vjeçar është gati për albumin e tij të tetë “Heartbreak On a Full Moon”, në të cilin bëjnë pjesë 40 këngë, e përfshirë edhe kjo e reja.