“360 gradë” ka publikuar ditën e sotme disa mesazhe në “Facebook” mes këngëtares Suela Kalasë dhe të dashurës së bashkëshortit të saj të ri, Arijon Abdyli, për të cilin thuhet se është milioner.

Pas problemeve me ish-bashkëshortin, Saimir Çilin, duket se telashet për Suelën nuk kanë të sosur. Ish-e dashura e Arijonit, Elisabeta, ka dërguar mesazhet që i ka dërguar Suela Kalaj për Arijonin. Ajo i thotë se tashmë ai është burri i saj dhe se Elisabeta duhet të largohet. Mirëpo, Elisabeta tregon se Arijoni ka qenë mashtrues, nuk ka patur kurrë para dhe se atë e ka ushqyer ajo. Elisabeta ka treguar për portalin.

Image