Oprah Winfrey është në ballinën e revistës Vogue, e cila del në shitje më 22 gusht.

Gjatë intervistës së saj, 63-vjeçarja zbuloi arsyen pse ajo kurrë nuk donte të martohej me të dashurin e saj prej 31 vjet, edukatorin Stedman Graham, transmeton Klan Kosova.

“Askush nuk e beson, por është e vërtetë”, tha ajo. ‘Unë i thash Stedman: Çfarë do të kishte ndodhur nëse do ishim martuar?’ Dhe përgjigja ishte: ‘Nuk do të ishim bashkë, sepse martesa kërkon një mënyrë tjetër të të qenit në këtë botë’.