Këngëtarja Greta Koçi ka tërhequr vëmendje me pamjen e saj të re.

Super sexy dhe mjaft moderne ashtu siç nuk e kemi parë ndonjëherë Greta ka provokuar me foton e publikuar.

Shkëlqimi i veshjes së saj ka bërë që këngëtarja të nxjerrë ën pah linjat e saj dhe të duket tejet provokuese.

Nuk dihet nëse këto foto janë vetëm pjesë e një seti fotografik apo këngëtarja po përgatitet për një projekt të ri muzikor.