Prishet marrëveshja mes PDSH dhe Lëvizjes Besa. Siç ka arritur të mësoj portali TetovaSot, PDSH-ja e Thaçit i ka dhënë dysh Besës së Kasamit. ”

Nuk është arritur marrëveshja për bashkëpunim në zgjedhjet lokale në mes PDSH-së dhe Lëvizjes Besa” thonë për portalin TetovaSot burimet kofidenciale.

Nga PDSH-ja jozyrtarisht e konfirmuan këtë lajm. “Nuk do të komentojmë dështimin e marrëveshjes së mundëshme për shkak të korektësisë që duan të mbajnë për diskrecionin e bisedave” thonë nga PDSH për TetovaSot.