Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi përmes një shkrimi në llogarinë tij në “Facebook” ka uruar nënën e tij për ditëlindjen e saj të tetëdhjetë.

Ky është urimi i plotë i presidentit:

E dashur Nënë,

I mbushe tetëdhjetë vjet.

Një jetë e tërë jo dhe aq e lehtë.

Edhe në ditët e vështira edhe në ditët e mira na rrite me dashuri të pafund, me kujdes të përhershëm, me duart e punës, me fjalën e mirë, me shqetësime nëne, si gjithë nënat e botës. E, mbi të gjitha, na mëkove me dashurinë ndaj atdheut.

Uroj që çdo ditë ta gëzosh me shëndet të mirë, e rrethuar me dashuri dhe respekt nga njerëzit e tu më të dashur. HTH