Pronarët e disa modeleve Porsche, po e akuzojnë prodhuesin për shkak se enterieri me ngjyrë kafe të hapur, po u shkakton dhimbje të syve dhe marramendje.Në mënyrë që të mos ketë procedurë gjyqësore, është vendosur që të gjithë ata që kanë blerë makinë të tillë nga 2011 deri më 2016, do të kompensohen me një palë syze.

Raporti i lansuar së fundmi, kërkon që të gjithë pronarët me këtë problem, të paraqiten deri më 17 shtator për rimbursim.

porsche-detyrohet-te-bleje-syze-per-disa-nga-bleresit-e-makinave-foto-2

porsche-detyrohet-te-bleje-syze-per-disa-nga-bleresit-e-makinave-foto-3

porsche-detyrohet-te-bleje-syze-per-disa-nga-bleresit-e-makinave-foto-4