Pelegrinazhi i sotëm në Malin e Tomorrit, nuk ka shkuar ashtu siç pritej, pasi ka pasur edhe përplasje mes policë dhe pelegrinëve.

Në vendin ku pelegrinët kishin ngritur çadrat për tu akomoduar, policia ka vendosur që vendosë makinën ku do të hidheshin mbetjet.

Në këtë moment famlja që kishte ngritur çadrën aty pranë i ka kërkuar policisë që të zhvendosë makinën e mbetjeve, në këtë moment ka pasur dhe përplasje mes policisë dhe personave të pranishëm.

Një prej dëshmitarëve në vendngjarje ka deklaruar se policët kanë qëlluar me shkopa gjoba bashkëshortin dhe kunatin e saj.

Zjarr i madh i ka përfshirë pyjet në Zabel të begut, vend i cili ndodhet mes dy fshatrave Dollogozhdë dhe Tatesh, raporton SHENJA.
Zjarri ka filluar në orët e pasditen në afërsi të fshatit Novo Sellë, ndërsa era e ka shpërndarë në afërsi të fshatrave Dollogozhdë dhe Tatesh.
Këto dy fshatra tashmë disa orë janë edhe pa energji elektrike, pasi siç thonë banorët janë djegur edhe shtyllat elektrike të cilat janë prej druri.
Zjarri për momentin rrezikon edhe disa kasolla me bagëti në afërsi të fshatit Dollogozhd.
Një pjesë e fshatit rrezikon të mbese disa ditë pa energji elektrike.