Që nga mëngjesi  i ditës  së sotshme forca e rendit në Tetovë kan siguruar  objektin komunal dhe njëherit kanë larguar veturat ë parkuar për rreth.

Në fakt i gjithë  ky organizim ka të bëjë me ardhjen e Ministres së Arsimit dhe Shkencës, Renata  Deskova  e cila do të pritet nga kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi. Njëherit është mbajtur pres konferencë e përbashkët në orën 12.