Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kamëz ku është plagosur një fëmijë 8-vjeçar, sipas raportimeve ambulanca është vonuar mbi 60 minuta.

Është plagosur rëndë një fëmijë 8-vjeçar në Kamëz. Ka 60 minuta që rri shtrirë në tokë dhe askush nuk afrohet për ta ndihmuar”,- ka shkruar qytetarja për JOQ.

Të tilla raste tregojnë se shërbimi shëndetësor në vendin tonë është shumë larg standardeve europiane. Në përfundim të këtij lajmi shpresojmë që vogëlushi të jetë mirë dhe që vonesa e ambulancës mos të ketë pasoja mbi shëndetin e tij.