Për shkak të intervenimeve të caktuara teknike pa energji elektrike nesër do të jenë disa pjesë të shfrytëzuesve në komunat Aerodrom, Sopishtë, Gjorqe Petrov dhe Saraj, kumtoi Qendra për menaxhim me kriza pas njoftimit të marrë nga EVN Maqedoni.

Nga ora 13 deri në 14:30 energji elektrike nuk do të jenë shfrytëzuesit e rr.2 në fshatin Lisiçe e Poshtme në Aerodrom, nga ora 9 deri në 12:30 fshatrat Barovë dhe Çiflik, në Komunën Sopishtë, nga 9:30 deri në ora 15 – rr. Pellagonia në Komunën Gjorqe Petrov dhe nga ora 8:30 deri në 14 fshati Rashçe në Komunën Saraj.