Këngëtarja nga Shkupi, Adelina Tahiri, tashmë njihet si njëra ndër femrat me linjat më seksi në estradë

Bile, për t’u cilësuar përherë si e tillë, Adelina di të jetë e vëmendshme, duke e vënë në pah vazhdimisht një gjë të tillë përmes videove e imazheve të ndryshme joshëse.

Veçanërisht tani që po i shijon pushimet, duket se nuk ka ndërmend të ‘kursejë’ meshkujt të cilët mjafton të shohin asete të bollshme si të këngëtares, e të ‘ndizen’ keq, shkruan Kosovarja.

Provokimi më i fundit i Adelinës, nxjerr në pah gjoksin ‘gjigant’ dhe në super formë, e padyshim bie në sy edhe fiziku i këngëtares e që thënë të drejtën kurdo që shfaqet e pagrimuar, lë shumë për të dëshiruar.