Vija bregdetare e Borshit është mbuluar nga gjaku.

Nuk ka të bëjë me ndonëj vrasje apo sherr, por me ndotjen e ujit nga një peshkatar. Ai ka pastruar një peshk të madh  rreth 10-15 kilogramë.

  Fëmijët kanë nisur të tremben nga gjaku, ndaj të shumtë kanë qenë pushuesit që kanë nisur të debatojnë e të ngrënë zërin me peshkatarin, të cilit i kërkonin ta hiqte peshkun prej aty.

Ja çfarë bënë një peshkatar që tmerroi plazhistët dhe fëmijët në mes të plazhit në Borsh, duke therë një peshk rreth 10- 15 kg, ku gjaku u shpërnda gjithandej. Edhe pse njerëzit debatuan me peshkatarin që të mos e pastronte aty, ai as që e prishi terezinë. Peshkun e kishin kapur me rrjetë”, – thotë qytetari. JOQ