Kryeministri Edi Rama, ka njoftuar përmes rrjeteve sociale mbylljen e diskutimeve me ministrat e inj në Llogara. Ndërsa ka njoftuar dhe vendimin e parë që është marrë nga kabineti i ri qeveritar, edhe pse ende i pamandatuar në Kuvend.

Kryeministri ka lajmëruar se vendimi i parë i qeverisë do të jetë shpallja e vitit 2018 si vitit i Skënderbeut.

Mbyllëm diskutimin maratonë me skuadrën e re qeverisëse????Vendimi i parë i qeverisë do të jetë shpallja e vitit 2018 VITI I SKENDERBEUT????????’, shkruan Rama.