Paris Hilton dhe i dashuri i saj Chris Zylka janë kthyer në shtëpi pas një pushimi italian!

Çifti është parë dorë për dorë në aeroportin LAX, të hënën në Los Angeles.

Paris ka publikuar shumë fotografi nga udhëtimi i tyre së bashku, ku përfshihen disa vende piktoreske.

T mobile In article [4] Laor