Ministria e Punëve të Brendshme informon se i ka ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet e nevojshme me qëllim që organizimi i ndeshjes së Super Kupës së UEFA-së mes ekipeve të Real Madrid dhe Mançester Junajted në Shkup të kalojë në rendin më të mirë.

стадион полиција

“Janë angazhuar 2600 nëpunës policor të cilët janë të angazhuar për sigurinë e të pranishmëve në arenën e futbollit “Telekom”, rajonin rreth stadiumit të futbollit dhe fan-zonave, ku në pjesën më të madhe të ditë po qëndrojnë tifozët e ty dy klubeve.

Sipas instruksioneve të UEFA-së, në stadium mund të futen vetëm flamuj të klubeve të futbollit Real Madrid dhe Mançester Junajted dhe flamuj të Spanjës dhe Anglisë”, kumtoi MPB.

Ministria u bën thirrje të gjithë atyre që kanë bileta për ndjekje të kësaj ndeshje të vijnë më herët në arenën nacionale për të evituar tollovitë e panevojshme.

“Në hyrje janë paraparë kontrolle rigoroze dhe nuk do të lejohet futja e monedhave, shkrepëseve, kanaçeve dhe mjeteve të tjera”, thekson MPB.