Anna Heaton nga Londra ka pohuar se në dy vjetët e fundit ka dalë në takime me 77 persona me shpresë se do ta gjente të duhurin.

Ajo foli me Victoria Derbyshire mëngjesin e së enjtes, duke u rrëfyer për historitë e saj të takimeve.

“Duhet patjetër dikush me sens të mirë të humorit”, tha Derbyshire.

Ambicia më duket shumë atraktive te burrat”, shtoi ajo.

Sidoqoftë, ajo për veten nuk mendon se është e dëshpëruar, por thotë se është thjesht zgjedhëse dhe kjo sipas saj nuk është diçka e keqe.