Të gjitha femrat do të donin të ishin në vendin e saj.

Lori Hoxha është duke pushuar në një nga ishujt më të bukur të Italisë dhe pamjet që ka publikuar janë magjepsëse. Por këtë herë bëhet fjalë për trupin e saj.

E veshur në bikini dhe duke ngrënë një super picë, Lori ka ngacmuar vëmendjen e të gjithëve.

Cila nga femrat nuk do të donte të kishte trupin e Lorit dhe për më tepër të mos privohej nga asnjë lloj ushqimi.