Shumica e njerëzve e dinë se pirja e duhanit është tepër e dëmshme dhe shkakton shumë sëmundje serioze, por disa njerëz pavarësisht kësaj nuk mund ta braktisin duhanin.

Kjo video më poshtë ju tregon më së miri se sa i dëmshëm është duhani për mushkëritë.

E filmuar në një laborator, kjo video tregon se çfarë iu bën pirja e duhanit mushkërive, transmeton Gazeta Express.

Siç edhe do ta shihni në video, mushkëritë janë krejtësisht të zeza brenda pas konsumimit të duhanit.

Shikojeni videon: