Pas ditëve përvëluese, vendi ynë është përfshirë me reshje të shiut. Siç mësohet gati në shumë vende në Maqedoni ka rreshje të shiut dhe ulje të temperaturave. Moti i freskët do të mbaj edhe ditëve në vijim.