Një grua 35-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj me bashkëshortin, me të cilin ka tre djem. Ajo ka treguar se burri e ka lënë për një punëtore, por ajo vazhdon të takohet me të për seks, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Burri im më ka lënë për dikë tjetër gjashtë vjet më parë, por tani ndihem si një grua tjetër, pasi jam duke u takuar me të dhe po bëjmë shumë seks.

Ai më la për një femër, me të cilën punonte.

Ne kemi qenë së bashku për dhjetë vjet dhe kemi tre djem të vegjël.

Burri im është 45 vjeçar, ndërsa unë jam 35 vjeçare.

Ai drejton një biznes të pastrimit, kurse unë jam një nënë që qëndron tërë kohën në shtëpi me fëmijët.

Mendova se gjërat ishin mirë.

Nuk kishim shqetësime përpara dhe akoma kishim një marrëdhënie të dashur me një jetë seksuale normale.

Biznesi ishte i mirë, kështu që burri im mori një punëtore të re.

Ajo është 30 vjeçe dhe më tha se kishte një borxh pas ndarjes nga burri i saj.

Burri im është me të vërtetë i butë dhe i erdhi keq për të, kështu që e lejoi atë që të banonte në banesën sipër dyqanit tonë.

Ai filloi të vinte në shtëpi vonë, duke thënë se kishte nevojë për trajnim, por diçka nuk shkonte në rregull.

Kam ndodhur shumë herë që e kam gjetur të zënë.

Ai e bëri budallallëkun më të madh të tij kur gjeta buzëkuq në këmishën e tij.

Kur u konfrontova me të, ai pranoi se po flinte me puëntoren.

Ai u nervozua dhe më tha se atë e kishte “shpirt binjak”, por ai e kishte njohur atë vetëm javët e fundit.

E hodha jashtë dhe ai vrapoi drejt në krahët e saj.

Tani ai më viziton për seks kur djemtë janë në shkollë. Megjithatë, ai nuk do ta lërë atë.

Ai thotë se djemtë duhet të qëndrojnë me të në fundjavë, por ata janë të shqetësuar dhe nuk dua që ata të shkojnë.

Nëse gjithçka është në rregull me këtë grua, pse ende dëshiron të bëjë seks me mua? Çdo gjë është një rrëmujë.

Përgjigjja e psikologes:

Pse ai do të ndalet duke bërë marrëdhënie seksuale me ju për aq kohë sa ju e lejoni atë të bëjë një gjë të tillë?

Ai supozon që ju mendoni se kjo është në rregull.

Ai mund të jetë duke shijuar marrëdhënien e tij të tanishme dhe madje të ketë një jetë seksuale krejtësisht të kënaqshme, por ai gëzon seksin shtesë në anën tjetër.

Ju jeni bllokuar në një fund të vdekur emocional, prandaj jepni atij një ultimatum – ose ai vjen në shtëpi gjatë tërë kohës, ose seksi përfundon menjëherë.

Nëse nuk mund ta rindërtosh plotësisht marrëdhënien tënde dhe të kesh angazhim 100 për qind, duhet të ndihesh e lire e të takosh vetë një partner tjetër. Kjo duhet të fokusojë mendimin e tij.

Por edhe nëse asgjë nuk vjen prej saj, do t’i thërrasësh mendjes dhe jo të pritur që ta thyejë zemrën tënde nga e para.

Tani për tani, ndoshta ai mund të vizitojë djemtë tuaj në shtëpi derisa ju të dilni, për të shmangur stresin e mëtejshëm për ta.

Gjeni një këshilltar të çifteve lokale për t’ju ndihmuar të zgjidhni këtë.