Më 21 gusht hëna do të mbulojë diellin duke shkaktuar kështu eklipsin e plotë të diellit. Kjo do të çojë në uljen e temperaturave duke zhytur më shumë se gjysmën e planetit në errësirë.

Në fillim të 2016, numerologu dhe vëzhguesi i yjeve David Meade parashikoi se Tokës do t’i vinte fundi në shtator, bazuar në shkrimet biblike dhe pozicionin e yjeve dhe planeteve.

Sipas tij, data e saktë e apokalipsit do të jetë 23 shtatori 2017, bazuar në kapitullin 12 të “Librit të Zbulimeve” duke e përshkuar këtë si një “shenjë nga parajsa”.

Por a mund të jetë e vërtetë kjo? Na mbetet vetëm të presim.