Një person ka sulmuar me thikë në qendër të Marsejës tre kalimtarë, duke iu shkaktuar lëndime trupore, transmetojnë mediat franceze.

Po sipas këtyre mediave, policia dhe prokuroria kanë përjashtuar mundësinë që incidenti të ketë lidhej me terrorizmin.

Sulmuesi është arrestuar dhe është dërguar në spital, transmeton radioja franceze “Europe 1”.

Personi i arrestuar nuk ka folur asgjë që do të kishte lidhje me islamikët, tha një burim policor.