Koalicioni PAN zgjedh Zenun Pajazitin në krye të Komisionit për verifikim të kuorumit dhe mandateve, shkruan Sovrani.info.

PAN, ka bërë propozimin që Pajaziti të jetë anëtarë i këtij Komisionit i cili pritet të votohet përgjatë kësaj seance të Kuvendit të Kosovës.

Global