Koalicioni PAN ka konfirmuar se pas gjysmë ore do të jetë prezent në sallën e Kuvendit të Kosovës, kur pritet të bëhet konstituimi i Legjislativit, raporton RTK.

Ndërkohë, deputetët e LAA-it dhe VV-së, si dhe ata të komuniteteve pakicë kanë formuar Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve.