Të dyja bukuroshe dhe të dyja mbajnë kurorën e Miss Kosova

Por, Agnesa Vuthaj dhe Morena Taraku pak si shpesh kanë zgjedhur që të vizitojnë kryeqytetin e Italisë Romën.

 Derisa para dy jave në këtë qytet ishte bukuroshja Morena Taraku, ku postonte edhe foto me buqeta trëndëfilësh, tash në kryeqytetin italiane është parë bukuroshja tjetër, Agnesa Vuthaj.

Nuk dihet arsyeja e këtyre vizitave të dy bukurosheve, por është pak e çuditshme se si Agnesa e Morena kanë zgjedhur që të vizitojnë kryeqytetin italian pikërisht në ditët e gushtit, ditë këto që për bukuroshet e llojit të këtillë janë të rezervuara për plazhe luksoze.

Megjithatë, shije interesante e dy bukurosheve shqiptare