Ka kaluar koha e gjumit e ti e di se nuk duhet të mendosh dhe nuk duhet të shikosh..
Ideja se nuk mund të flesh, se nuk të zë gjumi, është acaruese në kulm, përcjell lajmi.net

Dhe pikërisht acarimi e bën edhe më të vështirë të fjeturit. Por çfarë mund të bësh? Ndiqni Videon.

Global