Drejtoria e shkollës Rexhë Rushit Zajazi, mësuesët, personeli shkollës nxënësit, banorët e fshatit si dhe gjithë opinionin kërçovarë me pikëllim të thellë sot datë 11 gusht 2017 (e premte), morrën lajmin e hidhur mbi humbjen e nxënëses Emine Asani.

Në tekstin ngushllues drejtuar të afërmive të Emine Asani thuhet:”Me dhimbje na duhet të përhapim lajmin e hidhur që ka të bëjë me ndarjen nga kjo jetë të nxënëses t’onë të dashur Emine Asani.

Ngushllojmë shoqet,shokët,kolegët,familjen dhe farefisin për humbjen e engjullit Emine Asani.

Do të kujtojmë gjithë jetës ashtu të buzëqeshur,të dashur dhe plot mirësi.

Prehu në paqe nën mëshirën e Zotit nxënësja jonë e dashur Emine!

Nga:ShF,,R R Z” – Zajaz!