Në Ohër, vendi më i pershtatshëm për ta prezentuar ligjin per përdorimin e gjuheve se bashku me kryeministrin Zaev i cili pati guximin dhe vullnetin per te ecur perpara ne drejtim te fuqizimit te marrdhenieve ndëretnike, zv. kryeministrin Hazbi Lika i cili tregoi urtesi dhe palekuendshmeri ne miratimin e ketij projekti. E gjithe kjo u mundesua me iniciativen, largepamsine dhe liderizmin e kryetarit Ali Ahmeti i cili ne cdo rast me ka thene ” nuk do jem rahat deri sa ta shoh shqipen zyrtare ne ne vendin e merituar”, shkruan zv.kryeministri Osmani.