Çifti më i ri në estradë, Orinda Huta dhe Turjan Hyska ditë më parë i kanë dhënë fund beqarisë.

Ata kurorëzuan dashurinë e tyre në një dasmë madhështore ku të pranishëm ishin edhe shumë fytyra publike.

Menjëherë pas dasmës, çifti kanë udhëtuar për të ashtuquajturin muajin e mjaltit dhe nga atje ata sollën imazhet e para.