Dje rreth orës 18:45 në qytetin e Strugës një vajzë 6 vjecare nga Australia është rrëzuar nga kati I tretë i shtëpisë familjare në Ohër ku më pas është transferuar në Siptalin e Traumës në Ohër.

Vajza është mbajtur për trajtim sepse ka patur lëndime serioze dhe po lufton për jetën.Nga policia po hetojnë rastin.