Modelja e njohur Afrona Dika ka kohë që është në lidhje me këngëtarin Blero
E sot për të është një ditë e veçantë.

Afrona është duke e festuar ditëlindjen e saj por për këtë ajo është e lumtur që përkrah e ka Bleron.

Ajo nuk është përmbajtur nga emocionet kur Blero i ka dhuruar asaj një tufë të madhe me lule.

Ajo e ka quajtur atë me fjalë përkëdhelëse si “faleminderit Bebi” dhe “thjesht të dua”.

Afrona sot ka mbushur 25 vjet.