Stina e verës është koha më e mirë për t’u shoqëruar me dikë.

Por femrat  duhet të kenë një plan se si të takojnë një mashkull. Sipas intv.al  këtu janë 5 vendet më të mira për t’u takuar me një mashkull interesant, përpara se të vijë stina e nxehtë e verës:

 1. Ecni  me qenin tuaj

Shkoni në një park, ose vizitoni e zonës ku jetoni. Sigurohuni që të dukeni mirë para se të largoheni nga shtëpia. Aty mund të gjeni ndonjë mashkull tërheqës i cili ka nxjerrë qenin për shëtitje. Këtu është mundësia për të biseduar dhe për të folur si fillim për dashurinë që keni për kafshët tuaja.

2. Lexoni një libër në park
Mbajtja e një libri ia bën  më të lehtë një djali të afrohet dhe t’iu  pyesë se çfarë po lexoni. Sipas ekspertëve kjo mënyrë hyrjeje në komunikim me dikë gjithmonë ka funksionuar.

3. Shkoni pothuajse në çdo festë që iu ftojnë
Në shumicën e rasteve, femrat janë të lodhura për të shkuar në çdo festë ku I ftojnë. Nuk duhet t’i refuzoni, pasi rastësitë janë të bukura dhe mund të gjeni atje dikë vërtetë interesant.

4. Në restorante, ose lokale
Nëse jeni tip social, nuk ka asgjë të keqe të hyni në bisedë me dikë i cili ndodhet pranë jush në restorant, ose lokal. Mund të filloni të flisni për pijen, ose ushqimin që keni porositur  të dy. Sipas intv.al  duhet të jeni të hapur drejt njohjeve të reja edhe në këto vende.

5. Në pishina ose plazh
Kur shkoni në pishina, ose plazh duhet të dini edhe të shikoni vendin ku ndodheni. Ndoshta aty mund të gjenden dikush interesant. Nëse edhe ju e shikoni se po flirton me ju, vazhdojeni flirtin duke shkuar deri në bisedë. Asnjëherë nuk i dihet.