Aktori Blerim Destani duket se është i privilegjuar që të jetë i rrethuar me këngëtarë edhe kur është në pushim

Ai është në Turqi për pushime dhe në një dalje të tij ai ka pasur një befasi.

Destani është rrethuar me muzikantë të rrugës e të cilët i kanë bërë atij muzikë të dasmave.

Normalisht, aktori është kënaqur shumë dhe m’u për këtë e ka postuar videon në faqen e tij në Instagram.

Destani viteve të fundit ka qenë i angazhuar në disa role filmike, përfshijë edhe disa projekte në Hollywood.