Nga ajo që kemi parë në rrjete sociale është vërejtur se Noizy ka qenë i pranishëm në një numër të madh vendesh gjatë kësaj sezone.

Pasi publikoi projeket “100 Kile” dhe “AK47”, Noizy vazhdoi suksesin me performanca në mbrëmje muzikore.

Pas koncertit të mbajtur në Durrës, reperi mbrëmë ka qenë i pranishëm në qytetin e Sarandës, ku ishin mbledhur një publik shumë i madh në numër.

Atmosfera në Sarandë ishte njësoj sikurse në Durrës dhe në videot që kishte shpërndarë reperi, kishte shkruar “Shkatrrohet Saranda”, ashtu siç kishte bërë për në Durrës.