Motra e tij e madhe Kate është e destinuar të bëhet mbretëreshë, motra tjetër Pippa është po kaq e famshme, po ai? I vogli i shtëpisë, James Middleton ka vendosur të qëndrojë i rezervuar dhe larg vëmendjes së mediave.

Ai të jep përshtypjen se është një djalë me fat, gjithmonë nën shoqërinë e duhur, shumë mirë ekonomikisht dhe mjaft simpatik! Duket se i riu më i përfolur i Londrës ka gjithçka në rregull! Shfletoni galerinë dhe njihuni me James Middleton, vëllain e vogël e simpatik të Kate dhe Pippa!