Këngëtarja Dua Lipa është një nga emrat e showbizit që ka bërë bujë në tërë botën falë talentit të saj.

Përkrahësit e saj më të mëdhenjë gjatë karrierës së saj, padyshim se kanë qenë familja dhe shoqëria e saj shkruan Artistës Shqiptarë.

Dua na ka prezantuar disa herë prindërit e saj, por kësaj here përmes një postimi në Instagram na ka njoftuar me dy antarët e vogël të familjes Lipa,vëllaun Gjinin dhe motrën Rinën.