Ai është këngëtar me një stil unik dhe një artist me origjinë nga Kosova por që jeton në Zvicër. Ky është Sylejman Zogaj dhe sipas këtyre fotove shihet se çfarë jete luksoze bën me makina të shtrenjta dhe çdo të mirë përreth.

Por mësojmë se këngëtati këto ditë ka qenë në Shqipëri për të realizuar dy klipe që do të vijnë shumë shpejt e padiskutim se do të jenë klipe super të kushtuara.