Orgazmat e klitorisit dhe ato vagjinale janë më të njohura, por kohëve të fundit gjithnjë e më shumë po flitet për këta tipa të orgazmës femërore.

Orgazma e thimthave

Edhe pse shpesh lihen pas dore, thimthat janë zonë e rëndësishme erogjene. Eksitimi i kësaj pjese të trupit mund të çojë deri në përndezje të madhe të femrës.
Më së miri është që thimthat të stimulohen me vibrator, gishta apo me buzë. Prekni butësisht, por, sipas dëshirës, mund t’i fërkoni, t’i pickoni butësisht dhe lehtë t’i përdridhni, transmeton Telegrafi.

Orgazma e fytit
Përvoja e shumë femrave ka treguar që orgazma e fytit mund të arrihet gjatë seksit oral. Kjo vlen posaçërisht për teknikën e fytit të thellë. Ndjenja është shumë intensive.

Megjithatë kjo orgazëm duhet të jetë seksualisht shumë e eksituar. Partneri luan rolin kryesor dhe ai duhet t’ia futë femrës gishtin e madh në fyt dhe me të të fërkojë pjesën e fundit të fytit.
Opsioni tjetër është më i thjeshtë, por varet nga përvoja e femrës dhe e ofrimit të seksit oral, por që ka të bëjë me teknikën e fytit të thellë.