Në shikim të të parë, do ta ngatërroni moshën e aktores italiane.

Ju mund të mendoni se Pamela Prati është 20 vjeçe, por në të vërtetë mosha e saj e vërtetë është trefishi i kësaj.

Falë një diete të shëndetshme dhe fitnesit, 58-vjeçarja Pamela ia kalon dhe një vajze të gjysmës së moshës së saj, duke treguar format e saj perfekte edhe në këtë moshë.

Pamela ka një karrierë aktrimi, si dhe është e njohur si prezantuese televizive, modele dhe këngëtare. Mediat italiane janë kaq të impresionuara, sa që thonë se ajo ka gjetur “ilaqin e rinisë”.