ara një viti, gjegjësisht më gjashtë gusht ndodhi katastrofë natyrore, kur vërshimet përmbytën lagjen e Hasanbegut dhe Stajkovcit. Si pasoj e vërshimeve humbën jetën 23 persona.

Pas këtyre vërshimeve banorëve të lagjeve të lartpërmendura iu dashtë disa muaj që t’i kthehen jetës normale.

Megjithatë se si duket Hasanbegu dhe lagjet e tjera të vërshuara pas një viti, do të mund të ndiqni kronikën e plotë në lajmet e orës 16:00.