Presidenti amerikan Donald Trump mund të jetë jashtë qytetit, por një protestues gjigant me fytyrën e tij duket se po “ruan” Shtëpinë e Bardhë.

Një pulë gjigante, që duket si një imitim i të pagabueshëm i Presidentit të Amerikës ka mbledhur qindra turistë dhe kamera televizive në kryeqytetin e vendit.

Përdoruesit e Twitter-it postuan dhjetëra imazhe të shpendit të hijshëm, me “flokë” të artë që të kujtojnë padyshim Donald Trump.

Ajo është shfaqur në Uashington para pak kohësh,  gjatë një proteste në prill për të ushtruar presion ndaj Presidentit mbi një reformë për taksat.

“Pula Trump’ ka madje ka llogarinë e vet “Twitter”.