Shpalli falimentin në vitin 2015, ndërsa më pas një çështje gjyqësore gati dy vjeçare, por ai i dha fund problemeve me ligjin në muajin shkurt pasi pagoi 22 milionë dollarë.

Tashmë reperi 50 Cent, i njohur për këngët “Candy Shop” dhe “That Ain’t Gangsta”, ka treguar se financat e tij janë në rrugë të mbarë.

41-vjeçari ka ekspozuar në rrugët e Nju Jorkut këtë të martë makinën e tij të re, një Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, me një vlerë 588 mijë dollarë.