Një punëtor ndërtimi është në rrezik për jetë pasi dje ka rënë nga skela nga objekti në ndërtimin e rrugës “Ruzvelltova” në Shkup.

Policia kumtoi se dje në orën 15:26 minuta në Njësinë për informacione dhe komandë Shkup, nga Qendra urgjente Shkup është paraqitur se tek ata është sjellë një person i lënduar A.J. (47) nga Shkupi, i punësuar në firmën “Trimina”.

A.J. ndodhet në komë në KARIL, nuk është kontaktibil dhe ndodhet në rrezik për jetë, theksojnë nga MPB.